mandag den 28. oktober 2013

Renovering af 3 børnehjem og fest i kirken!

Pigerne fra babyhjemmet havde fået nye hatte da de også fik tøj,
dem havde de meget stolte på i kirke og fine så de jo ud,
på trods af at hattene er knap så kønne!
Søndag er kirkedag og derfor drog vi søndag morgen afsted mod et lokalt hotel, hvor Masaka Family Church holder til. Her tilbragte vi en 3 timer med masser af engelske- og luganda-lovsange, samt en længere prædiken. I dagens anledning fik jeg lov at assistere Ruth i søndagsskolen og det var en festlig omgang! En kæmpe flok afrikanske børn, 4 danske børn og 3 voksne + en tolk. Dagens historie var den om Jesus der rider ind i Jerusalem, så selvfølgelig skulle vi jo lave vores egne musikinstrumenter af plastikkopper/tallerkener, bønner, ris og en mase andet, så vi kunne feste sammen med de mennesker der så Jesus komme ridende. Det blev til en ordentlig omgang larm og 25 meget glade børn! En sand succes. 

Tegne kaos i søndagsskolelokalet
Der bliver lavet raslebægere. 

















Dagen idag (mandag) har været brugt ude ved White Angel School hvor UCC har 3 børnehjem, som virkelig trænger til at blive fikset op. Der skulle sættes nye lofter op og males overalt. Senere får de så nye senge, tøj, andre møbler og hvad ellers der er brug for. Børnene i disse tre hjem er noget større end dem på babyhjemmet og går derfor alle i skole, så vi havde kun hinanden at falde over da vi gav os i kast med malingen. 


Lasse og Kamilla giver den gas!
Selvom vi var taget afsted rimelig fra morgenen af gik der ikke mange minutter før solen var ved at slå os omkuld. Af alle dage skulle i dag selvfølgelig lige være den varmeste, men vi kunne glæde os over at vi da fik noget god kulør imens vi arbejdede. Som dagen gik og frokosten var overstået, gemte solen sig heldigvis bag nogle skyer og en mild brise kom frem. Det nød vi godt af og fik hurtigt malet de to sidste hjem næsten færdige udvendigt.


Alternativ penselmaling!
Træt, varm og indsmurt i maling! We like.... 





















Det har været sjovt at få lov til at hjælpe med på en anden måde end når vi leger med børnene på babyhjemmet eller giver gaver på en skole! Arbejdet er langt fra slut her og senere på ugen tager vi igen afsted til WA for at male husene indvendigt, så børnene forhåbentlig snart kan flytte fra et klasselokale og tilbage i deres hjem. Den halve skole har brugt pauserne på at stå og kigge på os, så jeg er sikker på at alle er meget spændte på hvad der sker og hvornår de får lov at "være med".


Afrikansk arbejdsstil: en arbejder, resten kigger på!

Kamilla hygger i skyggen

Tæt på at være færdige for i dag!
Mens i holder jer indendørs og sikre i det vilde stormvejr(!!), vil jeg krybe til køjs og nyde at vores søde stuepige har gjort rent og givet os nyvasket sengetøj på. Åh, er i sandhed taknemmelig for hendes godhed mod os!

/Camilla Michelle

Ingen kommentarer:

Send en kommentar