tirsdag den 8. januar 2013

Vi Mzungo'er...

 Det er skønt med masser af sol og sommer og forbrændt hud! Vi nyder livet hernede og er igang med at lære de mest basale ting, såsom at handle på marked uden at blive snydt. Det tager noget tid at finde ud af hvad de rigtige priser er, for de hæver gerne priserne en hel del når man som Mzungo (hvid mand/kvinde) kommer og handler. Og så skal man også lige lære det med at omregne priserne. Når du går ind i et supermarked og finder en pakke cornflakes som koster mellem 17000 og 22000, se så bliver du lettere desorienteret. Men da er det at du husker at det er shillings man bruger hernede ;)
Ellers er det ikke så svært. Afrikanerne kører i deres eget tempo - som er meget sløvt, hvilket gør hverdagen en hel del mindre stressede. Og vi har masse af tid til at nyde solen og poolen!

Banan-marked
Her bliver frugt og grønt købt

Masaka downtown..
En sidegade..


























Idag har jeg været på mit første besøg på UCC's babyhjem og nøj hvor er der bare mange kære små børn og babyer! Ih ha altså!.. De har et lille hjem hvor der bor 20-25 børn/babyer og så er der nogle Mama's som tager sig af dem, men det er et stort arbejde så der er ikke så meget tid til leg og hygge med de voksne. Men så snart der kommer Mzungu'er så går de helt amok med kram og "How are you - what's your name.." og så vil de bare lege alt det man overhovedet orker - og mere til!.. Men de er skønne er de :)


Overrakte en gave fra mine
bedsteforældre til deres fadderbarn
Gideon





Jeremiah

Sam

Du har også selv mulighed for at blive fadder til et barn, måske ikke lige fra babyhjemmet, men så fra en landsby - det vil sige at du betale et månedligt beløb og så får de skolegang og mad, og selvfølgelig kan du også købe en masse gaver og ting til dit barn :) Det er en fantastisk mulighed og du er virkelig en velsignelse for den der modtager din støtte! Tjek det ud: http://childcaredenmark.dk/index.php?side=vb&country=Uganda

Imorgen rejser jeg tilbage til hovedstaden Kampala for at shoppe de ting der kun kan købes der og hente en ny volontør - det bliver godt med nogle kvindelig volontører ;) 

See ya!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar