onsdag den 23. januar 2013

En halv uge på babyhjemmet

At være syg er bare ekstra meget ikke fedt, når man er hernede hvor der er mindst 100 grader overalt! Men så må man bare være glad for at det kun varede en enkelt dag..
Gideon og Josephine

Halvvejs i ugen og to dejlige dage brugt på babyhjemmet med en 23-25 fantastiske børn! De nyder deres nye legeplads og er ustandseligt glade for at vi kommer!.. Men nøj hvor kan de hurtigt kører en død! Så er det nu skønt nok at komme hjem og kunne skifte fra tøj der er indsmurt i snot, tis og sved til noget der er mere passende til en pooltur! Eller en tur på cafeen..
Emily
Priscilla
Josephine
Hjørnet af Café Frikadelle
...Idag var planen nemlig at Louise og jeg skulle et smut ned i byen for at købe noget nyt tøj, men vi kom aldrig længere end Café Frikadelle (den danske café i Masaka) hvor vi spiste vores frokost - varmen var alt for grum og alle de børn havde taget alt energien fra os. Meeen at sidde i skyggen ved cafeen med god mad og uendelig varme er også i orden.. Og så slutte dagen af med god mad (igen) og et spil kort på Plot 99 (den belgiske café i Masaka) er helt i orden.. Som i kan høre er det virkelig hårdt at være hernede - meget krævende arbejde og lange dage.. !

Idag fik vi også sagt farvel til Søren som (sørgeligt nok) rejser hjem efter to ugers ferie hernede. Alle vi danskere hernede (og et par backpakker nordmænd der har boet i teambuldingerne et par dage) "fejrede" også hans afrejse med en barbecue igår og lækkert dansk bagværk efter en meget varm dag!
Alt i alt har det været en skøn start på ugen og vi håber på at den kun bliver bedre - og så ser jeg personligt frem til en lækker weekend hvor der skal laves nul og nix! Hvilket jeg jo er ret god til efterhånden!..

Nyd sneen for os!

/Camilla Michelle

Ingen kommentarer:

Send en kommentar