torsdag den 3. januar 2013

Et nyt år og en ny start!

Så er bloggen hermed skudt igang...!

Som vi er gået ind i året 2013 har jeg for 13 gang lukket flyttekasserne og vinket farvel til det jeg har kaldt hjem!.. Men det har ikke været en normal omgang, for det første fordi vi har haft hjem i et sommerhus i 10 måneder og så fordi at ens liv skulle pakkes ned i 2 kufferter på 8 og 30 kg. Men når man har flyttet så meget, så er det sjovt nok at prøve noget nyt ;)

Farvelrunden er slut og nu er vi på vej hjem til bedsteforældrene til et sidste dansk måltid, mens vi venter i en form for spænding på at komme afsted imorgen tidlig.
Destinationen er jo som bekendt Uganda - et Afrikanskland med beliggenhed midt på Ækvator!.. Der skal vi hjælpe til hos nogle venner, som har en masse arbejde med børn. Og så skal vi selvfølgelig også nyde varmen, livet og den afrikanske natur :)

Løbende kommer jeg til at opdaterer bloggen her, så i der har lyst, kan følge med i dele af mit liv. Og så kan man selvfølgelig også følge os og de andre i Uganda, i dagbogen på ChildCares hjemmeside (www.childcaredenmark.dk)


Vi ses på den anden side af Ækvator!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar